Magnum: suurem pudel, suurem jagamisrõõm

Suurem pudel, suurem jagamisrõõm - kas teadsid, et meie sortimendist leiab ka magnum pudelis veine?

Kui oled planeerimas midagi erilist – olgu selleks sünnipäev, aastapäev või mõni muu tähtis sündmus – siis magnum vein on ideaalne viis oma külalisi üllatada ja sündmus meeldejäävaks muuta! Magnum pudel ei ole lihtsalt suurem kogus veini, vaid pakub ka mitmeid eeliseid, mida tavasuuruses pudel ei saavuta.

Miks eelistada aga just magnum suurust?

1️⃣ Parem vananemine – Suurema pudeli puhul küpseb vein aeglasemalt ja ühtlasemalt, mis tähendab, et maitsed muutuvad aja jooksul keerukamaks ja peenemaks. 

2️⃣ Rikkalikum aroom ja maitse – Magnum pudelis veinil on rohkem võimalusi areneda, tuues esile sügavamaid maitseid ja aroomide harmooniat. Tulemuseks on tasakaalustatud ja täidlane veinikogemus.

 3️⃣ Sinu sündmuse keskpunkt – Suurem pudel mõjub alati efektse ja pidulikuna. Magnum on ideaalne suurematele üritustele, kuna pakub külluslikult jagamisrõõmu ja lisab igale sündmusele luksuslikku puudutust. 

4️⃣ Eksklusiivne ja haruldane – Paljud tippveinid on saadaval ainult magnum pudelites, muutes need ihaldusväärseks nii kollektsionääride kui ka tõeliste veinisõprade jaoks.

Avasta meie magnumite valik ja lisa oma sündmustele suurem annus elegantsi ning maitset!

Tellimiseks võta meiega ühendust Facebooki kaudu või kirjuta meile e-mailile fionda@fionda.ee.