PUNANE VEIN
Abruzzo veinipiirkond
Marchesi de’Cordano

Altavilla Montepulciano D`Abruzzo 13,5% 75 cl
Rikkalik puuviljaaroom, kus kohtuvad maasika, jõhvika ja magusa kirsstomati noodid. Lisaks on tunda hibiskust, tomatilehtede ja metsaoregano nüansse. Tanniinid on alguses teravad, kuid muutuvad ajas pehmemaks. Sobib hästi eelroogadega, pastaga, punase lihaga ja laagerdunud juustuga.

Aida Montepulciano D`Abruzzo 13,5% 75 cl
Aida Montepulciano D'Abruzzo tervitab pilku elavate punaste toonidega, mille rubiinpunases värvis kumavad ka õrnad lillakad helgid. Aroomibukett pakub küpsete punaste viljade, kirsside ja ploomide noote, mida täiendavad kannikese ja kibuvitsa õrnad lillelised nüansid ning meenutus lagritsast. Maitses on vein täidlane, pakkudes pehmeid ja veetlevaid tanniine. Sobib hästi täidetud pastade ja raguu, grillitud punase liha, lihalõikude ja keskmiselt laagerdunud juustude kõrvale.

Trinita Montepulciano Riserva 14,0% 75 cl
Trinita pakub intensiivset ja mitmekihilist maitsekogemust, milles esimesena tõusevad esile küpsed punased marjad. Maitse areneb edasi rohelise pipra, kohvi, lagritsa ja muskaatpähkli nüanssideks, luues tugeva keha ja tanniinidega veini, mis on elegantne ja pikalt kestva järelmaitsega. Parim joomisaeg 8-10 aasta vanuselt. Sobib suurepäraselt rikkalike pastade, grillitud lihade ja laagerdunud juustudega, tuues igas suutäies esile oma peene karakteri.

Santinumi Montepulciano Riserva 15,0% 75 cl
Kompleksne ja peene maitsega intensiivselt rubiinpunane vein, mille aroomis on tunda kuivatatud lilli ja punaste viljade moosi. Maitses lisanduvad vürtsikad lagritsa, musta pipra, nelgi, vanilli, kohvi ja tubaka noodid. Parim nautimise aeg on 12–15 aasta jooksul. Sobib ideaalselt rikkalike roogadega nagu lambaraguu, metssealiha, pecorino juustud, risoto või grillitud ribeye steik.

Santita Passito Rosso 15,0% 75 cl
Sügav rubiinpunane vein siidise tekstuuriga, mis toob esile kirsile, vaarikale ning kuivatatud viigimarjale omased maitsenüansid. Järelmaitses avalduvad õrnad kannikese aroomid, mis annavad täiusliku lõpu igale toidukorrale. Nautimiseks parim 8–10 aasta jooksul.
La Quercia

Montepulciano D’Abruzzo 14,0% 75 cl
Hästi struktureeritud punane vein, millel on meeldivad ploomi, marjade ja kirsside aroomid. Vein on valmistatud viinamarjadest, mis on korjatud keskmise kõrgusega mäenõlvadelt Aadria mere ja Gran Sasso mäestiku vahel. Sobib suurepäraselt uluki-, lamba-, sea- ja loomaliha kõrvale.
Lombardia veinipiirkond
Domini Veneti

Valpolicella Superiore 13,5% 75 cl
Suurepärane aroomide harmoonia! Selle veini stiil keskendub Valpolicella tüüpilistele ja traditsioonilistele omadustele: hästi tasakaalustatud struktuur, peen segu aroomidest ja maitsetest ning elegantne stiil. Vein sobib suurepäraselt värske pasta, pitsa ja küpsete juustudega. Serveerida temperatuuril 14-16 °C.

Torbae Valpolicella Ripasso 13,5% 75 cl
See Valpolicella Ripasso on valmistatud Torbe mägipiirkonna viinamarjadest ja paistab silma sügava rubiinpunase värvusega. Selle aroom on kompleksne, alguses puuviljane ja lõpus vürtsikas. Maitse on harmooniline, täidlane ja sametine, hästi tasakaalustatud tanniinide ja happesusega. Sobib suurepäraselt grillitud ja hautatud punase lihaga. Serveerida temperatuuril 16–18 °C. Imeline vein!

Amarone Jago 16,5% 75 cl
Amarone Jago, sündinud Valpolicella Classica piirkonna südames, on võimas ja täidlane rubiinpunane vein. Selle aroom on rikkalik – vürtsikas, kerge vanillihõnguga. Maitses peituvad kuivatatud puuviljade, vürtside ja tubaka nüansid koos pehmete tanniinidega. Ideaalne kaaslane ulukilihale, grillitud roogadele ja laagerdunud juustudele. Samuti sobib nautimiseks ka iseseisvalt õhtuseks lõõgastuseks

Amarone della Valpolicella Classico 15,5% 75 cl
Amarone della Valpolicella DOCG Classico on elegantsi ja struktuuri tasakaalu tippsaavutus. Valpolicella Classica piirkonna viinamarjad kuivatatakse ja vein laagerdub vähemalt 18 kuud suures tammevaadis ning 6-8 kuud pudelis. See täidab kõik meeled: silmale pakub tihedat granaatpunast värvi, ninale intensiivset puuviljaaroomi ja maitsele rikkalikku maitset. Serveerida temperatuuril 16-18 °C koos grillitud liha, hautiste, ulukiliha ja laagerdunud juustudega.

Valpolicella Ripasso Pruviniano 14,0% 75 cl
Pruviniano kollektsioon loodi, et esile tõsta Marano orus, Valpolicella Classica piirkonnas kasvatatud viinamarjadest valmistatud veine. Valpolicella Ripasso Pruviniano vein on rubiinpunane, peene puuviljase aroomiga. Maitses on see soe, täidlane ja püsiv, elavate tanniinide ning kuivatatud puuviljade, pähklite ja röstitud mandlite järelmaitsega. Sobib hästi grillitud ja hautatud punase lihaga.

La Casetta Valpolicella Ripasso 14,0% 75 cl
Valpolicella Ripasso “La Casetta” on Recioto pehme ja keerukas vein, millel on sügav rubiinpunane värvus lillade varjunditega, intensiivne aroom kirssidest ja vürtsidest ning täidlane maitse kuivatatud puuviljade nootidega. Sobib suurepäraselt grillitud ja hautatud punase liha, ulukiliha ja laagerdunud juustudega.

Mater Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG 16,5% 0,75 cl
Amarone Riserva Mater on tõeline veinide tippsaavutus, mis peegeldab erilist ühendust Emakese maaga, nagu on kujutatud ka etiketil kunstnik Gianni Burato poolt. Vein on täidlase ja elegantselt pehme maitsega, mille aroomis on tunda kuivatatud puuvilju. Sobib hästi hautatud ja delikaatsete roogadega ning vananenud juustudega.

Appassimento Rosso Veneto IGT Marco Polo Edition 14,0%
75 cl
Appassimento on valmistatud kohalikest punastest viinamarjasortidest, ühendades appassimento ja traditsioonilised meetodid. Veinil on rubiinpunane värvus granaatpunaste varjunditega, vürtsikas aroom, milles on tunda vanilli ja kirssi. Maitse on täidlane ja ümar, pehmete tanniinidega ning pikalt kestva vürtsika järelmaitsega. Sobib hästi liharoogade ja vananenud juustudega.
Bulgarini

Rosso Bruno 14,0% 75 cl
Veinil on intensiivne rubiinpunane värv ning kompleksne ja intensiivne aroom punaste viljade, ploomi, kirsse ja metsamarjade nootidega. Tunda on vürtsikust, millele lisanduvad vanilje, nelk ja must pipar, samuti aromaatsed ürdid, nagu loorberilehed. Maitse on kuiv ja soe, tanniinine, struktureeritud ning jätab pika järelmaitse. See vein sobib suurepäraselt punase liha roogade, ulukiliha ja laagerdunud juustudega.

Amarone della Valpolicella 15,5% 75 cl
Vein, mis paistab silma oma intensiivse ja läbipaistmatu rubiinpunase värviga. Aroomibukett on lai ja kompleksne, kus on tunda (musti) kirsse ja mustikaid. Õrnade kuivatatud lillede ja aniisi lõhnad koos vürtsika viimistlusega vanilje, nelgi ja musta pipra nootides annavad veinile iseloomu. Tunda on ka röstitud kohvi, tubakat, lagritsat ja nahka. Suus on vein intensiivne, soe, hästi struktureeritud ja suurepärase kestvusega. Sobib eriti hästi punase liha, ulukiliha ja laagerdunud juustudega.
Friuli veinipiirkond
Volpe Pasini &
Schiopetto

Cabernet Volpe Pasini 12,5% 75 cl
Aristokraatlik, täidlane ja kuiv rubiinpunane vein. Värvus on intensiivne rubiinpunane, eriti pika kestadega leotamise korral. Algselt on veinil kõrge happesus ja rikkalik tanniinide sisaldus. Aja jooksul kaovad rohttaimede noodid ning vein muutub rafineerituks ja elegantseks, omandades merevaigu tooni. Kompleksne aroomibukett muutub lummavaks, muutes selle veini suurepäraseks kaaslaseks ulukiroogade kõrvale.

Focus Merlot Zuc di Volpe 14,0%
75 cl
See vein on valmistatud parimatest Merlot viinamarjadest, mis pärinevad 20-aastastest Prepotto viinamarjaistandustest. Vein paistab silma rubiinpunase, tumeda ja läbipaistmatu värviga, aroomides on tunda mustikaid, musti kirsse ja lagritsat. Sellel on suurepärane struktuur, sametine tekstuur ja püsiv maitse. Sobib ideaalselt punase liha ja linnuliharoogade kõrvale.

Rivarossa Schiopetto 15,0% 75 cl
Rubiinpunane ja särav vein, millel on meeldiv musta kirsi ja väikeste punaste puuviljade aroom, millele lisanduvad tubaka, lagritsa ja musta pipra noodid. Maitse on sametiselt tasakaalus, küpsete tanniinidega ja elava, vürtsika lõppmaitsega. Sobib hästi valge liha, ulukihautiste, laagerdunud juustudega.
Campania veinipiirkond
San Salvatore 1988

Jungano 14,5% 75 cl
Aglianico 100%, mis valmib kontrollitud temperatuuril valitud viinamarjadest. Küpsemise ja vananemise protsess loob harmoonilise ja pehme punase veini, mis säilitab nooruslikku elujõudu ning pakub intensiivset ja lummavat maitsekogemust. Vein on sädelev rubiinpunane, aroomis on tunda punaseid vilju, lillelisi noote ja vürtse. Maitse on energiline ja pehme, andes elegantselt edasi puidus vananemise nüansse, samas pakkudes pikka ja püsivat järelmaitset magusate vürtside nootidega. Sobib suurepäraselt punaste lihadega, eriti grillitud, samuti ulukiliha, sinihallitus- ja küpsenud juustudega.

Pino di Stio 14,0% 75 cl
650 meetri kõrgusel merepinnast Stio metsade ja mägede vahel, kus sirguvad iseloomulikud punased männid, asub väike viinamarjaistandus. See väike maatükk annab väärtuslikke viinamarju, millest valmib ainulaadne vein: 100% Pinot Noir, mis on haruldus kogu Campanias. Vein on elegantne, aromaatne ja siidine, omades tüüpilist rubiinpunast värvust. Aroomis on tunda küpseid punaseid vilju nagu kirsid ja vaarikad, lisaks kannikese, piparmündi ja lagritsa noote. Maitse on värske ja harmooniline, pehmete tanniinidega. Järelmaitse on nauditav ja püsiv. Sobib ideaalselt kalapõhiste pearoogadega, nagu tuunikala ja lõhe, samuti seente ja magusate suppidega.
Toskaana veinipiirkond
Vignaioli del Morellino di Scansano

Le Vie del Mare Merlot & Cabernet DOC 13,5% 75 cl
Merlot 55%, Cabernet Sauvignon 30%, Cabernet Franc 15%
Veinil on rikkalik ja harmooniline aroomibukett, kus kohtuvad puuviljased noodid, metsased nüansid ja õrnad vürtsid. Maitses kuiv, hästi struktuurne ja meeldivalt ümar, tasakaalustatud värske happe ja siidiste tanniinidega, pika ja avara järelmaitsega. Sobib suurepäraselt lihalõikude ja juustudega eelroogade, maitsekate liharoogade ja lihakastmetega pastade kõrvale.

Sangiovese RS IGT 13,5% 75 cl
Sangiovese 85%, Alicante 5%, Ciliegiolo 5%, Merlot 5%
Sügava rubiinpunase tooniga vein, mille aroom on värske ja puuviljane, esile tõusevad ploomi, mustika ja põldmuraka nüansid koos kergete vürtsikate nootidega. Maitses kuiv, mahlane ja keskmise struktuuriga, meeldivalt pehme ja tasakaalustatud värskuse ning ümarate tanniinidega. Järelmaitse on värske, väljendusrikas ja meeldiva pikkusega. Sobib hästi lihalõikude, lihakastmetega pastade ja liharoogade kõrvale.

Roggiano Morellino di Scansano DOCG 14,0% 0,37 cl / 0,75 cl
Sangiovese 95%, Alicante 5%
Sügava rubiinpunase värvitooniga vein, millel on rikkalik ja värvikirev välimus purpursete helkidega. Aroomibukett on iseloomulik ja meeldiv, laiahaardeline ning sügav, kus põimuvad puuviljased, lillelised ja vürtsikad noodid koos metsase alatooniga. Maitse on tasakaalustatud ja püsiv, tanniinid on hästi tajutavad, kuid elegantsed ja peened, sobitudes harmooniliselt värskuse ja puuviljase ümarusega. Sobib hästi maitsekate eelroogade, punase või ulukiliha kõrvale.

Roggiano Morellino di Scansano Riserva DOCG 15,0% 75 cl / 1,5 L
Sangiovese 95%, Merlot 5%
Kontsentreeritud rubiinpunane vein pakub aroomis elegantset, keerukat ja mitmekesist buketti, kus segunevad tumedad marjad, lilled, vürtsid ja metsane alatoon. Maitses on vein kerge ja peen, tasakaalustatud ning mõnusalt soe ja värske, parajalt soolakas, kus tanniinid on ümarad ja tekstuur pehme. Järelmaitse on pikaajaline ning aroomi- ja maitseelamus rikkalik. Lõpp on pikk ja peen. Sobib suurepäraselt röstitud või hautatud liharoogade, mahlaste lihatoitude ja küpsetatud juustuga.

Poco per Pochi IGT 14,5% 75 cl
Valmistatud viiest erinevast viinamarjasordist. Selle elegantse rubiinpunase veini aroomis on meeldivad punaste marjade noodid, nagu ploom, põldmurakas ja kirss, mida täiendavad hästi sulandunud vürtsikad toonid. Maitses on vein hea struktuuriga, kuiv, kuid ümar, lõppmaitses avaldub puuviljasus ja elegants pehmete tanniinidega. Sobib ideaalselt lihalõikude ja juustudega eelroogade, lihakastmetega pastade ning erinevate liharoogade kõrvale.

Pe Sfizio Passito IGT 14,5% 75 cl
Sangiovese 100%
Sügava rubiinpunase värvusega vein, mille aroomis on meeldivalt magusaid ja küpsete punaste marjade noote. Maitses on vein magus, kuid hästi tasakaalustatud tüüpiliste Sangiovese tanniinidega. Sobib ideaalselt väga küpsetatud juustude või sinihallitusjuustude kõrvale ning sobitub hästi šokolaadipõhiste magustoitude, ricotta ja punaste marjadega ning klassikalise Toskaana kuiva kondiitritootega.