
La Fiorita
Põllumajanduse kirest ja veinimeistrikunsti pühendumusest sünnib veendumus: tõeliselt suurepärane Franciacorta saab alguse vaid väljapaistvast viinamarjaistandusest.




FRANCIACORTA
La Fiorita veinimaja, 2000 m³ suurune ja kahe korrusega, on loodud toetama igat tootmise etappi hoolikalt — esimesel korrusel toimub pressimine, veinivalmistamine, settest vabastamine ja villimine; maa-alusel korrusel küpsevad Franciacorta veinid vaikselt pärmisettel, saavutades oma täiusliku iseloomu.
Esimesed Franciacorta pudelid valmisid La Fiorita veinimõisas 2000. aastal. Aastate jooksul on veinimõis kasvanud nii mahu kui ka kvaliteedi poolest — tänu kogunenud teadmistele ja 2010. aastal valminud uuele veinimajale. Täna haldab La Fiorita 10 hektarit viinamarjaistandusi ning toodab ligikaudu 95 000 pudelit aastas, jäädes truuks oma kirglikule käsitööle ja kompromissitule kvaliteedile.
